Kjo pllakë përkujtimore do të financohej nga buxheti i këshilltarëve që do të firmosnin, por projekt vendimi nuk u miratua.

“Këshilli miratoi ndryshimi i tarifës për çerdhet dhe kopshtet, për shkak të rritjes së çmimeve të ushqimeve. Ne na rezulton se nuk ka një kosto më të madhe se 2 mln euro, kërkojnë subvencionimin me 50 përqind të tarifës nga Bashkia. Kjo është vetëm 1 përqind e buxhetit të bashkisë për 2024, ndaj nuk mendoj se e rëndon këtë buxhet”, tha Silva Caka.